ΤΕΡΖΑΚΗΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προφίλ

Ο ιατρός Τερζάκης Κ. Παναγιώτης,  Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Ρώμης “La Sapienza”, από όπου αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 103/110 και με βαθμό άδειας άσκησης επαγγέλματος 269.75/275.  Εκτέλεσε μέρος της στρατιωτικής του θητείας στη Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.  Διετέλεσε ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγ. Ανδρέας” και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο” και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγ. Ανδρέας”.

terzakis-obgyn.gr
terzakis-obgyn.gr

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας HSOG, της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου HSCCP, της Ελληνικής HPV Εταιρείας, του Ιατρικού συλλόγου Πατρών και του Ιατρικού συλλόγου Αμαλιάδας. Διαθέτει πιστοποίηση στην κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου HSCCP & την Ευρωπαϊκή  Εταιρεία Κολποσκόπησης EFC με αρ. πιστοποιητικού D 100586.1618.007.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Πατρών ΙΜΠ και διατηρεί ιατρείο με πιστοποίηση για συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ στην Πάτρα και στη Γαστούνη.